Ασφάλιση Online

Η ISXYS insurance Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι ξεκίνησε την λειτουργία της το 2001 και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να πρωταγωνιστεί στην ασφάλιση αυτοκινήτων. Ασφαλιστείτε τώρα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά - απλά συμπληρώστε τη φόρμα μας!

Άμεση εξόφληση ασφαλίστρων και μέσω Live-Pay

Ανανέωση Ασφαλιστηρίου μέσω Live-Pay

Εάν είστε ήδη πελάτης μας, σας παρέχουμε τώρα την δυνατότητα να εξοφλήσετε την ανανέωση των ασφαλίστρων σας μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank (Live-Pay), εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.

Κάνοντας κλίκ εδώ ή στο banner που εμφανίζεται στο site, θα μεταφερθείτε αυτόματα στην σελίδα ηλεκτρονικών πληρωμών του Live-Pay για να ξεκινήσετε την διαδικασία εξόφλησης των ασφαλίστρων σας.

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται πολύ εύκολα σε 3 απλά βήματα με χρέωση της πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας οποιασδήποτε τράπεζας (Visa, MasterCard, Maestro, Prepaid Visa).

Εφόσον ενημερωθείτε από εμάς για το κόστος της ανανέωσης των ασφαλίστρων σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την πληρωμή σας και κατόπιν εμείς θα σας αποστείλουμε άμεσα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ταχυδρομικά στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει.

Για επιπλέον πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

* Πατήστε στον σύνδεσμο Αρχική για να ξεκινήσετε την αναζήτηση για την ασφάλεια που χρειάζεστε!

Φροντίδα επισκευής ISXYS help


Έχετε εμπλακεί σε ατύχημα που δεν ευθύνεστε; Αφήστε τα όλα σε εμάς:
  • Αποκατάσταση ζημιάς γρήγορα και εύκολα
  • Δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης μέχρι να επισκευαστεί το όχημα σας
Δείτε το χάρτη με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία