Ασφάλιση Online

Η ISXYS insurance Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι ξεκίνησε την λειτουργία της το 2001 και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να πρωταγωνιστεί στην ασφάλιση αυτοκινήτων. Ασφαλιστείτε τώρα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά - απλά συμπληρώστε τη φόρμα μας!

Ασφάλεια Επιχειρήσεων

asfalish.gr

Η βιωσιμότητα μιας επιχείρησης δεν εξαρτάται μόνο από τις εμπορικές αποφάσεις που παίρνει ο ίδιος ο επιχειρηματίας. Πολλές φορές αυτή επηρεάζεται ανεπανόρθωτα από ζημιές που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με την κατάλληλη ασφαλιστική προστασία.

Εμείς παρακολουθούμε διαρκώς τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου και έχουμε ένα πλήθος Ασφαλιστικών Προγραμμάτων που ενδιαφέρουν τον κάθε έμπορο, καταστηματάρχη, βιομήχανο, ελεύθερο επαγγελματία και γενικά κάθε επιχειρηματία προσφέροντας απόλυτη σιγουριά και εξασφάλιση. H ασφάλιση επιχείρησης (όπως αντίστοιχα και η ασφάλιση κατοικίας) αποζημιώνει τον ιδιοκτήτη για την απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προέλθει από ένα μεγάλο αριθμό κινδύνων όπως πυρκαγιά, κεραυνό, σεισμό, κλοπή, πλυμμήρα, θύελλα, καταιγίδα, θραύση σωληνώσεων, θραύση κρυστάλλων, οχλαγωγίες, πολιτικές ταραχές, κακόβουλες ενέργειες, αστική ευθύνη για υλικές ζημιές σε τρίτους, έξοδα αποκομιδής συντριμμάτων και άλλα. Οποιαδήποτε και να είναι η επιχείρησή σας, μεγάλη ή μικρή, έχουμε την κατάλληλη λύση για την ασφάλεια που χρειάζεται αυτή.

Τηλεφωνήστε μας για να σας επισκεφθεί εξειδικευμένος συνεργάτης μας και να σχεδιάσετε από κοινού την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

* Πατήστε στον σύνδεσμο Αρχική για να ξεκινήσετε την αναζήτηση για την ασφάλεια που χρειάζεστε!

Φροντίδα επισκευής ISXYS help


Έχετε εμπλακεί σε ατύχημα που δεν ευθύνεστε; Αφήστε τα όλα σε εμάς:
  • Αποκατάσταση ζημιάς γρήγορα και εύκολα
  • Δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης μέχρι να επισκευαστεί το όχημα σας
Δείτε το χάρτη με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία