Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι ISXYS insurance

Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι ISXYS insurance

Η ISXYS insurance Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2001 και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να πρωταγωνιστεί στον κλάδο της, τις ασφάλειες.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ασφαλιστικές υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Έχουμε πιστοποιηθεί για την ποιότητα στις ασφαλιστικές υπηρεσίες που παρέχουμε και αποτελούμε πρότυπο για τα πακέτα με τις ασφάλειες που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους μας.

Η πρωτοποριακή υπηρεσία μας "ISXYS help" είναι πραγματικά μοναδική. Αναλαμβάνουμε εμείς την επισκευή του αυτοκινήτου σας με ασφάλεια σε μας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και σας παρέχουμε αυτοκίνητο αντικατάστασης μέχρι να επισκευαστεί το όχημά σας. Πλέον έχουμε προχωρήσει ένα ακόμη βήμα και δημιουργήσαμε για εσάς το πραγματικά πρωτοποριακό site για ασφάλειες, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε ασφάλεια αυτοκινήτου εύκολα και απλά από τον καναπέ σας, παίρνοντας προσφορές από δεκάδες κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες συγκρίνοντας τιμές και επιλέγοντας τα πιο συμφέροντα ασφάλιστρα.

Περιμένουμε και εσάς στη μεγάλη οικογένεια με τις ασφάλειες της ISXYS insurance!

* Πατήστε στον σύνδεσμο Αρχική για να ξεκινήσετε την αναζήτηση για την ασφάλεια που χρειάζεστε!

Φροντίδα επισκευής ISXYS help


Έχετε εμπλακεί σε ατύχημα που δεν ευθύνεστε; Αφήστε τα όλα σε εμάς:
  • Αποκατάσταση ζημιάς γρήγορα και εύκολα
  • Δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης μέχρι να επισκευαστεί το όχημα σας
Δείτε το χάρτη με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία