Ασφάλιση Online

Η ISXYS insurance Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι ξεκίνησε την λειτουργία της το 2001 και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να πρωταγωνιστεί στην ασφάλιση αυτοκινήτων. Ασφαλιστείτε τώρα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά - απλά συμπληρώστε τη φόρμα μας!

Ασφάλεια Σπιτιού

asfalish.gr

Το σπίτι αποτελεί το πιό σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του μικρομεσαίου Έλληνα, περιουσιακό στοιχείο το οποίο αποκτήθηκε μετά από μεγάλους κόπους και στερήσεις μιας ολόκληρης ζωής.

Οι κίνδυνοι που απειλούν την ασφάλεια στο σπίτι μας (αλλά και την ασφάλεια της επιχείρησης μας) είναι πάρα πολλοί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ζούμε σε μία από τις περισσότερο σεισμογενείς περιοχές του κόσμου, τα ακραία φυσικά φαινόμενα λόγω της οικολογικής καταστροφής που έχουμε προκαλέσει στον πλανήτη, είναι όλο και πιο βίαια και όλο και πιο συχνά. Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεστε ακόμη και στην σκέψη πως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσουμε ότι δημιουργήσαμε με πάρα πολλούς κόπους μια ολόκληρη ζωή, είναι τρομακτικό.

Όλα αυτά δεν τα γράφουμε έχοντας σκοπό να σας τρομάξουμε αλλά θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε το πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια σπιτιού. Η λογική του "δεν θα συμβεί σε εμένα" δεν είναι και τόσο λογική σκέψη. Το κόστος ασφάλισης σπιτιού είναι μηδαμινό σε σχέση με την αξία του σπιτιού σας εάν σκεφτείτε ότι ένα σπίτι αξίας 100.000€ για κάλυψη πυρκαγιάς και σεισμού κοστίζει μόνο 159€ ετησίως.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, όπως επίσης και για αιτήσεις για ασφάλιση σπιτιού, τηλεφωνήστε μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

* Πατήστε στον σύνδεσμο Αρχική για να ξεκινήσετε την αναζήτηση για την ασφάλεια που χρειάζεστε!

Φροντίδα επισκευής ISXYS help


Έχετε εμπλακεί σε ατύχημα που δεν ευθύνεστε; Αφήστε τα όλα σε εμάς:
  • Αποκατάσταση ζημιάς γρήγορα και εύκολα
  • Δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης μέχρι να επισκευαστεί το όχημα σας
Δείτε το χάρτη με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία