Ασφάλιση Online

Η ISXYS insurance Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι ξεκίνησε την λειτουργία της το 2001 και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να πρωταγωνιστεί στην ασφάλιση αυτοκινήτων. Ασφαλιστείτε τώρα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά - απλά συμπληρώστε τη φόρμα μας!

Ασφάλεια Μεταφορών

asfalish.gr

Ο κλάδος μεταφορών παρέχει ασφάλιση για τα μεταφερόμενα εμπορεύματα/αντικείμενα από ζημιές ή απώλειες, είτε μεταφέρονται μέσω θαλάσσης, είτε μέσω χερσαίων οχημάτων, είτε αεροπορικώς, είτε σε συνδυασμό αυτών των μέσων. Όπως είναι απαραίτητη η ασφάλιση της επιχείρησης, πρέπει κανείς να ασφαλίζει και τις μεταφορές της.

Παρέχονται ασφαλιστικές καλύψεις σύμφωνα πάντα με τις αγγλικές ρήτρες που χρησιμοποιούνται διεθνώς και ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις μεταφορών, άσχετα με τα μέσα μεταφοράς. Η υψηλή εξειδίκευση μας στην ασφάλεια του συγκεκριμένου κλάδου εξασφαλίζει τα μεταφερόμενα εμπορεύματα από οποιοδήποτε κίνδυνο σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου με όλα τα μέσα μεταφοράς. Στον συγκεκριμένο κλάδο είμαστε σίγουρα οι πρώτοι έχοντας στο δυναμικό μας άτομα με πολύ μεγάλη εμπειρία και ασυναγώνιστες τιμές στην ασφάλεια μεταφορών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας επισκεφθεί εξειδικευμένος συνεργάτης μας για να σας ενημερώσει και να σας δώσει την προσφορά μας.

* Πατήστε στον σύνδεσμο Αρχική για να ξεκινήσετε την αναζήτηση για την ασφάλεια που χρειάζεστε!

Φροντίδα επισκευής ISXYS help


Έχετε εμπλακεί σε ατύχημα που δεν ευθύνεστε; Αφήστε τα όλα σε εμάς:
  • Αποκατάσταση ζημιάς γρήγορα και εύκολα
  • Δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης μέχρι να επισκευαστεί το όχημα σας
Δείτε το χάρτη με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία