Ασφάλιση Online

Η ISXYS insurance Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι ξεκίνησε την λειτουργία της το 2001 και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να πρωταγωνιστεί στην ασφάλιση αυτοκινήτων. Ασφαλιστείτε τώρα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά - απλά συμπληρώστε τη φόρμα μας!

Όδηγίες Ασφάλισης

1. Συμπληρώστε όλα τα πεδία με τα στοιχεία που απαιτούνται για την ασφάλεια:


2. Επιλέξτε τις ασφαλιστικές εταιρείες που σας ενδιαφέρουν, την ασφάλιση (πακέτο) που θέλετε, τις τυχόν έξτρα καλύψεις που χρειάζεστε για την ασφάλεια και πατήστε το κουμπί "Εύρεση":


3. Δείτε όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες που έχετε επιλέξει με τις καλύψεις που περιέχονται καθώς και το κόστος για την ασφάλιση. Μπορείτε να ταξινομήσετε τις ασφαλιστικές εταιρείες βάση τιμής ή βάση ονόματος. Πατήστε το κουμπί "Επιλογή" της ασφαλιστικής εταιρείας που σας ενδιαφέρει:


4. Καταχωρίστε τα προσωπικά σας στοιχεία για την ασφάλιση (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κ.λ.π.) - τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά - και εν συνεχεία πατήστε το κουμπί "Καταχώριση":


5. Στη σελίδα επιβεβαίωσης με την ασφαλιστική εταιρεία, το πακέτο με την ασφάλιση που επιλέξατε καθώς και το κόστος της, πατήστε το κουμπί αγορά:


6. Τέλος από όλους τους τρόπους εξόφλησης και παραλαβής για το ασφαλιστήριο (πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αντικαταβολή, παραλαβή και εξόφληση από το κατάστημα) επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε και η ασφάλιση σας ολοκληρώθηκε:


* Πατήστε στον σύνδεσμο Αρχική για να ξεκινήσετε την αναζήτηση για την ασφάλεια που χρειάζεστε!

Φροντίδα επισκευής ISXYS help


Έχετε εμπλακεί σε ατύχημα που δεν ευθύνεστε; Αφήστε τα όλα σε εμάς:
  • Αποκατάσταση ζημιάς γρήγορα και εύκολα
  • Δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης μέχρι να επισκευαστεί το όχημα σας
Δείτε το χάρτη με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία